Werken bij


Ben je 13 jaar of ouder en zoek je een bijbaantje in de zomervakantie voor een paar weken in de buitenlucht? Dan ben je bij ons op het juiste adres. In de zomervakantie moeten bij ons namelijk de rode bessen geplukt worden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Hierbij kunnen we wel een paar handen extra gebruiken. Dit wordt al jaren gedaan door een enthousiaste groep scholieren.

In de weken 31 tot 33 (31-7 tot 19-8) valt de bessenpluk en deze duurt ongeveer 2 tot 3 weken. Je bent minimaal 2 weken beschikbaar. Het is nu nog niet te zeggen in welke weken er precies geplukt moet worden. Ongeveer een week van tevoren wordt er doorgegeven wanneer je verwacht wordt. Mocht je om een geldige reden niet meer beschikbaar zijn in de weken die je aangegeven heb. Dan moet je dit uiterlijk voor 11 juli doorgeven aan onderstaand e-mailadres (martijn@zachtfruitkwekerijvanas.nl). Heb je je opgegeven en ben je de opgegeven dagen niet aanwezig, dan zijn wij genoodzaakt om 25,- administratie kosten in rekening te brengen.

De verloning gebeurt aan de hand van je prestatie, want je ontvangt per kilo geplukte bessen. Dit is als je goed je best doet meer dan het minimumloon. Een week tot 2 weken na het einde van de bessenpluk ontvang je je geld van ons op je rekening.

Je begint je werkdag tussen 7:00-7:30 en eindigt een normale werkdag om 12:30. Eventueel is er de mogelijkheid om ’s middags ook te plukken tot 15:00, of dit mogelijk is wordt tegen die tijd bepaald. Bij extreme weersomstandigheden, zoals hitte of (veel) regen, kunnen je werktijden overigens afwijken. Dit wordt aangegeven in een whatsappgroep.

 

Meld je snel aan voordat er geen plek meer is!

Klik hier