Zachtfruit

Aardbeien

Voorjaarskoninkjes


De aardbeien die we telen zijn van het ras Elsanta wat in Nederland het meest wordt geteeld. Het is een goed smakend stevig ras met een uitstekende houdbaarheid.


In de maand van April zijn ze verkrijgbaar

 
 

Frambozen

Zomerframboos


In de zomer telen we geen frambozen. De frambozen die we dan verkopen komen bij een collagekweker uit de buurt. Hierbij zorgen we dat we een gelijkwaardig kwaliteitsproduct hebben voor u.


Herfstframboos


Deze frambozen beginnen te rijpen ongeveer 15 augustus en dat gaat dan door tot begin november. Het ras is Kwanza, deze heeft een goede smaak en een goede houdbaarheid.

Bramen

Heerlijk maar onbekend


De braam is een lekkere vrucht welke eigenlijk niet bekend genoeg is en meer aandacht verdiend door zijn goede smaak en vitamines.


Het ras is Loch Ness welke grove vruchten geeft die als ze wat rijper zijn (zachter) een heerlijke zoete smaak hebben. De bramen telen wijzelf niet maar komen van een kweker uit de regio die gespecialiseerd is in de teelt van bramen.

 
 

Rode Bessen

Rovada


De oogt van de rode bessen begint meestal eind juni. Wij telen het ras is Rovada, wat een zachtzure smaak heeft. Daarnaast is dit ras ook het hoofd ras in Nederland.

 

Blauwe Bessen

Onbekend


Blauwe bessen zijn in de Betuwe nog niet zo bekend doordat ze niet in de vruchtbare kleigrond hier groeien maar op veen en loss gronden. Vandaar dat we dit product aankopen en daarbij zorgvuldig op kwaliteit en smaak letten. Kortom een lekker aromatische smaak niet vergelijkbaar met rode bessen dus het proberen waard.